Lovasparkról

A lovarda a 3-as főútra kivezető Pesti útról tömegközlekedési eszközzel (városi buszjárat), ill. az  aszfaltozott Bogáncs  utcáról  autóval  könnyen  megközelíthető.

A kapubejárón keresztül a belső parkolóba érkezés  után a vendégek az emeleti társalgóba érkezve ablakon keresztül vagy a földszinti közlekedőből közvetlenül kísérhetik  figyelemmel a belsőtéri lovaglótérben (fedelesben) hozzátartozóik (gyerekeik) edzését, lovaglását.

Nyáridőben egy felnőtt és egy gyerek külső lovaglótér várja a  vendégeket,  lovasokat. A fedeles  melletti  közlekedőben elhelyezett asztalok, székek ill. üdítő automaták elhelyezésével megfelelő körülmények biztosítottak a   beöltözött  lovasok  várakozásának.

Az emeleti társalgóban teakonyha (üdítő automatákkal,  mikrohullámú  sütőkkel, eszközmosogatóval), és a különnemű  vizesblokk lehetőséget biztosít kellemesen eltölteni  a  várakozás  idejét  és rendezvények, találkozók, csapatépítő programok szervezésére.

Ezen a szinten nyert elhelyezést  egy vezetői  tárgyaló is. A sportolók, lovasok a főbejárat jobb és bal oldalán a különnemű öltözőkbe érkezve ruhaváltás  után a közlekedőn át közelíthetik meg a boxokban tartott lovaikat, a sporttevékenység után pedig a kialakított vizes blokkokban biztosított a tisztálkodás kulturált lehetősége.


Az oldalhajókban kialakított  boxokban a  lovak, az egyéb helyiségekben (patamosó, szolárium, kovácsműhely, nyeregtároló, karantén) a lovak szociális ellátása biztosított. A lovarda lehetőséget biztosít a külső lovaglótérben ill. a  fedelesben a lovaglás örömeinek átélésére.


Lovastábor  Futószáras lovagoltatás Bértartás Lovas oktatás Lóhotel-szolgáltatások 

Lovaglás Miskolc

Lovarda Miskolc 

Vice Beach
...